Reviews

Benieuwd naar wat anderen van Mondhygiënistenpraktijk Maasbree vinden? Lees snel verder. 

Netjes en moderne praktijkruimte

Vriendelijk, geeft uitstekende uitleg, netjes en moderne praktijkruimte.

- Aafke 

Fijne mondhygiëniste

Tamara is een ontzettend fijne mondhygiëniste. Ze legt goed uit wat ze doet en laat je af en toe meekijken om te zorgen dat je zelf ook weet waar je even aandacht aan moet besteden.

- Nick 

Geweldige praktijk

Ik heb heel lang getwijfeld of ik wel zou gaan. Iedereen heeft van die indianen verhalen. Ik kwam bij Tamara en wil er niet meer weg. Als ik eerder had geweten dat ze zo aardig en geduldig was. Was ik veeeeeeeel eerder naar haar toe gegaan. Het is een geweldige praktijk

- Anita

Rust en vertrouwen

Een zeer prettige, goed verzorgde praktijk. Tamara straalt rust en vertrouwen uit, heeft aandacht voor haar cliënten en is goed in de omgang. Een bezoek aan Mondhygienistenpraktijk Maasbree is geen straf, vooral ook omdat je gebit daarna perfect schoon is. Dank je wel Tamara.

- Jose 

Zeer kundig

Tamara is een zeer kundige beroepskracht. Ze weet waar ze het over heeft en komt afspraken na. Dus mochten mensen opzoek zijn naar een mond hygiëniste, bij ons in Maasbree is de beste mond hygiëniste te vinden namelijk Tamara Driessen.

- Natasja 

Alles keurig op orde

Tamara is een profesioneele mondhygieniste. mooie en super schone praktijk.Alles keurig op orde,nooit geen lange wachttijden,heel duidelijke uitleg en altijd klantvriendelijk.

- anoniem

Aanrader!

Mijn ervaring met deze praktijk is erg fijn, Tamara komt rustig over en stelt je ook gerust. Ook mijn kinderen komen regelmatig bij Tamara om te laten kijken of ze goed gepoetst hebben. Om zo gaatjes te voorkomen. De tweede afspraak met mijn kinderen was al een enorme vooruitgang in hun manier van poetsen! Echt een aanrader!

- anoniem

Tamara is de beste

Tamara is de beste en liefste mondhygiëniste die er is, werkt met haar hart en niet met de portemonnee, je gaat hier pijnloos en met een mooi verzorgd gebit naar huis! 

- Jacqueline

Erg prettige mondhygiëniste

Erg prettige mondhygiëniste, vakkundig en vaardig. Sociaal in de omgang. Goed te bereiken voor afspraken en bij vragen.

- anoniem