Button Text

                                                           Heeft u een afspraak voor een behandeling en een koortslip?                                                          Dan kan ik u niet behandelen en moet u me even bellen of whatsappen.

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij Mondhygiënistenpraktijk Maasbree kan telefonisch tijdens openingstijden, per email of via het contact formulier.

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of wil je iets weten over je
mondgezondheid?

Neem contact op

Bel me terug

Ben ik telefonisch even niet bereikbaar, of wil je graag dat ik je even bel? Geen probleem! Laat het me weten en ik bel je zo snel mogelijk terug. 

Klik hier

Mondhygiënistenpraktijk Maasbree  

De mondhygiënist is dé specialist op het gebied van preventieve mondzorg. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk mondadvies, om verkleuringen of slechte adem tegen te gaan, gaatjes voorkomen en bloedend tandvlees te verhelpen. Of gewoon om uw gezonde gebit te behouden. Ook voor kinderen, zwangere vrouwen, diabetici, mensen met hart- en vaataandoeningen én mensen die angstig zijn voor een behandeling.

Ook zonder verwijzing is een afspraak/behandeling mogelijk.

Het merendeel van de behandeling wordt vergoed via een aanvullende tandheelkundige verzekering. De zorg voor kinderen valt bovendien volledig onder de vergoeding van de basisverzekering en kost u dus niets! Wees welkom, maak eens een afspraak en ontdek wat de mondhygiënist voor u kan doen! 

 

Ik begeleidt je kind om een gaaf gebit te hebben en te houden. Je wilt toch ook dat je kind opgroeit met een gezonde mond? 

Volwassenen

Voorkomen is beter dan genezen.  Een gezonde mond is heel belangrijk voor het behoud van uw tanden en kiezen.

Naast voorkomen kan de mondhygiënist ook problemen als bloedend tandvlees, slechte adem, droge mond en gevoelige tanden verhelpen. 

Jeugd 0 - 18 jaar

Kinderen zijn vanaf elke leeftijd welkom. Op zeer jonge leeftijd zal er uiteraard nog geen behandeling plaatsvinden, maar ik kan je als ouder al van alles vertellen over wat voor je kind belangrijk is, wat betreft de mondverzorging en voeding. Spelenderwijs probeer ik jouw kind dan ook aan mij en aan de praktijk te laten wennen. Zo kan ik jou en je kind op eg helpen naar een levenslang gezonde mond.

Beugelbekkies

Beugelbekkies zijn uiteraard ook van harte welkom. Juist in deze periode is een goede  mondhygiëne ontzettend belangrijk, maar ook heel lastig om goed uit te voeren.