Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Mondhygiënist

De mondhygiënist is een HBO-opgeleide paramedicus. De titel mondhygiënist is een door de wet beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door diegene die in het bezit is van het diploma mondhygiënist.

Voor meer informatie over het beroep mondhygiënist kunt u hier bekijken. 

De mond is een bijzonder belangrijk deel van je gezicht en valt direct op. Een frisse, schone mond met een goede mondhygiëne is daarom van groot belang. Goed onderhoud van je gebit is niet alleen belangrijk voor de mondgezondheid maar ook voor de algehele gezondheid; ze beïnvloeden elkaar wederzijds.

Mondhygiënistenpraktijk Maasbree is gespecialiseerd in de preventie van tandvleesproblemen, cariës en erosie. Ik behandel volwassenen én kinderen met veel zorg en persoonlijke aandacht.

Ook behandel ik mensen met angst; voor elke patiënt neem ik de tijd.

 
Copyright © 2023 Mondhygiënistenpraktijk Maasbree