Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Behandelingen

De eerste afspraak duurt altijd 60 minuten. In dit uur neem ik met je een gezondheidsvragenlijst door, doe ik een mondonderzoek en leg ik gegevens vast. Ik bespreek met je wat ik heb geconstateerd en welke verschillende mogelijkheden er zijn om je mondprobleem op te lossen.

Natuurlijk is het voor mij ook belangrijk welke wensen jezelf hebt. 

Je krijgt van mij voorlichting over mondverzorging en instructies die het beste bij jouw gebit passen. Wanneer mogelijk (de tijd het toelaat) maak ik een begin met de professionele gebitsreiniging. Wanneer de situatie in je mond zodanig is dat een uur niet voldoende is, zal er een vervolgafspraak gemaakt worden om een volledige gebitsreiniging te kunnen uitvoeren. 

Hierna zal met je besproken worden wat mij het beste vervolgtraject lijkt en hoe jij hier tegenover staat. Dit zal tevens vastgelegd worden in je dossier.

Omdat zowel ik als je tandarts in je mond werken is het voor een goede behandeling zeer handig voor beide partijen dat er (zonodig) overleg / communicatie is. Dit kan telefonisch of schriftelijk gebeuren, afhankelijk van de situatie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben laat het me dan tijdens onze eerste afspraak even weten. 

 
Copyright © 2020 Mondhygiënistenpraktijk Maasbree