Over Mondhygiënistenpraktijk Maasbree

Mijn naam is Tamara Driessen-Versteegen. Ik ben de mondhygiënist van Mondhygiënistenpraktijk Maasbree. Ik werk alleen, dus u bent bij mij altijd verzekerd van dezelfde behandelaar.

Ik hou van een persoonlijke aanpak en vind het belangrijk jou goed uit te leggen wat ik doe en waarom bepaalde dingen belangrijk zijn. Heb je angst voor de tandarts? Geen probleem. Ik neem alle tijd voor je en zal er voor zorgen dat je je op je gemak voelt. 

Mijn achtergrond

Ik ben in 1999 afgestudeerd als mondhygiënist en ben daarna werkzaam geweest in vier verschillende algemene tandartspraktijken. Ook heb ik gewerkt in het St. Annaziekenhuis polikliniek Kaakchirurgie. Van 2001 tot 2007 heb ik een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk gehad in Geldrop. In juli 2007 ben ik gestart met de vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk te Maasbree.

Kwaliteit

Ik blijf graag up to date over ontwikkeling in mijn vak. Daarom doe ik regelmatig aan bij- of nascholingen en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Tevens ben ik lid en gespreksbegeleider van het Inter Collegiaal Overleg Maasbree e.o. 

Ook ben ik lid van Stichting Goed Gebekt, de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten), NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) en ben aangesloten bij Klachtenbehandeling SKGE NVM Mondhygiënisten