Betaling

De rekening

U ontvangt de rekening rechtstreeks van de praktijk per mail of post. Via de mail kunt u heel eenvoudig en snel het bedrag met de iDEAL-knop of via de QR-code betalen. Op de rekening staat duidelijk welk bedrag vergoed wordt door uw zorgverzekering. Heeft u hier vragen over neem dan direct contact op met uw zorgverzekering. 

Een overzicht van uw rekeningen zijn eenvoudig terug te vinden in een online omgeving (software van Payt). U hoeft hiervoor geen account aan te maken. U kunt uw online omgeving bekijken via een link in uw factuur of herinnering. In elke factuur staat een link, ook als u uw factuur per post ontvangt. 

In deze online omgeving kunt u eenvoudig uw rekeningen bekijken en betalen. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de praktijk. Heeft u een vraag, staat er een fout op de rekening of wilt u graag een betalingsregeling treffen? Met één druk op de knop is het geregeld. 

De gegevens in deze online omgeving zijn streng beveiligd. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor u erop kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met uw gegevens. 

De online omgeving is daarnaast in meerdere talen beschikbaar. 

 

Vragen over een rekening of herinnering?

Vragen over een rekening of herinnering kunt u heel gemakkelijk stellen via e-mail of uw online omgeving. Deze komen rechtstreeks bij de praktijk terecht.

Heeft u vragen over uw verzekering? Deze kunt u het beste rechtstreeks aan uw verzekeringsmaatschappij stellen. Zij kunnen u het beste en het snelste van dienst zijn.